WIES GOEDHART

Sinds 2017 werkt Wies als zangeres/performer voor internationaal muziektheater gezelschap Theater Tol. Het gezelschap gebruikt beelden, spel en muziek, nauwelijks gesproken tekst. De locatie is meestal de basis voor hun voorstellingen. De fysieke mogelijkheden van een locatie, maar ook de geschiedenis en sociale context zijn de inspiratiebronnen die Theater Tol gebruikt bij het creëren van een voorstelling.

Zie voor meer info: www.theatertol.com

Speeldata:
21 september 2019 – Marseille
30 december 2019 t/m 29 januari 2020: Chili (tournee)

Havensafari

Deze zomermaanden is er iedere zaterdag een havensafari in Amsterdam, waar Wies als zangeres onderdeel van is. De HAVENSAFARI is een spannende vaart waarin je het fascinerende havengebied van Amsterdam ontdekt. Het is een reis met bijzondere verhalen waarbij we havens in mogen die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn.

Zie voor meer info: www.havensafari.nl

 

Floating fairytales

De floating fairytales is een unieke cross-over productie waarbij luchtacrobatiek, dans en zang naadloos in elkaar overvloeien. 

Tijdens een voorstelling van de FLOATING FAIRYTALES word je door Wies en Natasja meegenomen op een bijzondere muzikale reis. Aan de hand van dans, spel, muziek en zang brengen we een korte versie van bekende en minder bekende verhalen, in een muzikaal jasje.

Deze voorstelling is een initiatief van Natasja Bode (dans/aerial) en Wies Goedhart (zang/spel).

Speeldata:
Nog niet bekend

The speak up company

THE SPEAK UP COMPANY is een initiatief van stemcoach Wies Goedhart en sport- en prestatiepsycholoog Jill Besuijen. 

Spreken in het openbaar is voor veel mensen een uitdaging. Stemgebruik, lichamelijke spanningen en de gedachten die er zijn over jezelf en je presteren, zijn hierbij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij geloven dat door deze onderwerpen gecombineerd aan te bieden, vaardigheden ontwikkeld worden die het algehele zelfvertrouwen vergroten en ook op de lange termijn effectief zullen blijken. In onze trainingen is er zowel aandacht voor de stem, als voor beweging/houding en de invloed van je gedachten en overtuigingen op jouw ‘performance’.

Wij bieden verschillende trainingen voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer info kijk op www.thespeakupcompany.nl.

Eerstvolgende training:

Sprekerstraining ‘Speak Up’ incl. persoonlijke masterclasses
Vrijdag 18 oktober van 10.00 – 15.30

Amsterdam
Ticketprijs: € 199,- 
Early Bird (t/m 1 okt): € 175,-

Aanmelden via https://www.eventbrite.com/e/tickets-sprekerstraining-incl-masterclass-speak-up-69736193833