WIES GOEDHART

Sinds 2017 werkt Wies als zangeres/performer voor internationaal muziektheater gezelschap Theater Tol. Het gezelschap gebruikt beelden, spel en muziek, nauwelijks gesproken tekst. De locatie is meestal de basis voor hun voorstellingen. De fysieke mogelijkheden van een locatie, maar ook de geschiedenis en sociale context zijn de inspiratiebronnen die Theater Tol gebruikt bij het creëren van een voorstelling.

Zie voor meer info: www.theatertol.com

Speeldata:
21 september 2019 – Marseille
30 december 2019 t/m 29 januari 2020: Chili (tournee)

Havensafari

Deze zomermaanden is er iedere zaterdag een havensafari in Amsterdam, waar Wies als zangeres onderdeel van is. De HAVENSAFARI is een spannende vaart waarin je het fascinerende havengebied van Amsterdam ontdekt. Het is een reis met bijzondere verhalen waarbij we havens in mogen die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn.

Zie voor meer info: www.havensafari.nl

 

Floating fairytales

In de Floating Fairytales bundelen aerialist en danseres Natasja Bode en Wies Goedhart hun krachten. 

Samen brengen zij oude sprookjes tot leven in een wervelende voorstelling van muziek, zang, spel en luchtacrobatiek.
Hun eerste productie ‘Peer Gynt’, ging recentelijk in première in het Tobacco theater in Amsterdam.

De voorstellingen van de Floating Fairytales zijn geschikt voor alle leeftijden en zowel binnen als buiten in de openlucht uit te voeren!

Voor meer info, neem contact op via info@wiesgoedhart.nl

 

 

 

 

The speak up company

THE SPEAK UP COMPANY is een initiatief van stemcoach Wies Goedhart en sport- en prestatiepsycholoog Jill Besuijen. 

Spreken in het openbaar is voor veel mensen een uitdaging. Stemgebruik, lichamelijke spanningen en de gedachten die er zijn over jezelf en je presteren, zijn hierbij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij geloven dat door deze onderwerpen gecombineerd aan te bieden, vaardigheden ontwikkeld worden die het algehele zelfvertrouwen vergroten en ook op de lange termijn effectief zullen blijken. In onze trainingen is er zowel aandacht voor de stem, als voor beweging/houding en de invloed van je gedachten en overtuigingen op jouw ‘performance’.

Wij bieden verschillende trainingen voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer info kijk op www.thespeakupcompany.nl.