WIES GOEDHART

Coaching van zangers
en sprekers

Zangcoaching

Sinds 2014 werkt wies als zelfstandig zangcoach. Haar lessen vinden hun basis in de ‘Complete Vocal Technique’ (CVT), een zangmethode ontwikkelt dor de Deense Cathrine Sadolin. Deze techniek richt zich op gezond stemgebruik binnen alle mogelijke zangstijlen. CVT benadert de stem als een instrument waarmee alles mogelijk is, door de verschillende technische elementen op een juiste manier te combineren. De techniek is zeer concreet en helder, waardoor snel resultaten geboekt kunnen worden. Al is zelfstudie natuurlijk wel een voorwaarde! 

Wies is momenteel bezig met de afronding van haar 3-jarige studie tot gecertificeerd docent binnen deze techniek. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, kijk op www.myvocalcoach.nl

Uiteraard is het ook mogelijk om met Wies aan je klassieke zangtechniek te werken.

Sprekerscoaching

Ook bij spreken voor publiek spelen stemgebruik en een juiste ademhaling een grote rol. Aan de hand van stem- en ademhalingstechnieken is het mogelijk met een heldere vaste stem en meer overtuiging op het podium te staan. Ook kun je leren hoe je je stem inzet om verschillende effecten bij je publiek te bereiken. Hiervoor is het mogelijk om 1-op-1 coaching te volgen of deel te nemen aan een workshop. 

Workshops worden gegeven vanuit The Speakup CompanyTijdens deze workshops wordt een totaal pakket aangeboden en is er naast aandacht voor de stem, ook aandacht voor beweging/houding en voor de invloed van je gedachten en overtuigingen op jouw ‘performance’.
Deze workshops geeft Wies in samenwerking met sport- en prestatiepsycholoog Jill Besuijen. 

Wij bieden specifieke trainingen gericht op o.a. studenten, vrouwen (empowerment) en spreken in het bedrijfsleven. Voor meer info kijk op www.thespeakupcompany.nl.